5 Eylül 2010 Pazar

Bahçıvan Kebabı (Gardener Kebab)


Malzemeler:

* 750 gr. Kuşbaşı Et
* 4 Patates
* 3 Soğan
* 2 Havuç
* 2 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
* 1 Yemek Kaşığı Salça


Hazırlanışı:

Bir tencerede yağı, soğanı, etleri karıştır. Soğanlar sararıp, et kendi bıraktığı suyunu çekene kadar kavur.

Salçayı hafif sulandırıp ekleyerek 1-2 defa karıştır. Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave et, orta ateşte pişir.

Patatesleri ve havucu cube cube doğra. Yağda hafifçe kızart.

Kebabın pişmesine 20 dk. kala (nasıl anlaşılacaksa bu) patatesi ve havucu ekleyip 1-2 kez karıştırarak kaynat.

Servis tabağına alıp, üzerlerini maydonozla süsle.

Beyin bedava. Bedava ya. Niye hamallık yapasın?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder