5 Eylül 2010 Pazar

Çatçat Kebabı (2 Kişilik)




Malzemeler:

* 250 gr Kuşbaşı Et
*4 - 5 Patates
* 1 Büyük Domates
* 2 Adet Çarliston (Charley Stone diyesim geldi) Biber
* Biber Salçası
* Yoğurt
* Su
* Tuz, karabiber


Hazırlanışı:

Kuşbaşı eti daha da minik olarak doğra. Küçük bir tencereye koy. Kendi suyuyla kısık ateşte pişsin.

Ayrı bir kaba domatesleri ve biberleri küp küp doğra(Biberi yiyosa küp küp kes.Anca kare olur.)

Et, suyunu çektikten sonra domates biberi ekleyip karıştır.

Yarım bardak suya biber salçasını koy karıştır. Etin üzerine dök. Kısık ateşte pişsin( Biraz sulu kalsın)

Patatesleri, burger king usulü doğra. Tavada normal patates kızartması yap.

Kızarttığın patatesleri yiyebileceğin kadar servis tabaklarına dök. Üzerini yoğurtla kapla, pişen eti de üstüne koy.

Afiyet olsun beybi!! (Not: Tuz, karabiberi unutmuşum yazmayı. Kafana göre ekle işte) :)

Fotoğrafını bulamadım. Büyük ihtimalle atmasyon bir yemek kendileri. Ama en sevdiğimiz yemektir bilirsin :)

2 yorum:

  1. Bu akşam yapacağım. Tarhanadan sonra eğlenceli olur (: canım benim :* seni çok seviyorum

    YanıtlaSil
  2. Ayy ablacimm umarim beğenmişsinizdirr :) ben de seni çok seviyorumm :*

    YanıtlaSil