5 Eylül 2010 Pazar

İsimsiz Tatlı


Malzemeler:

* Yarım Kalıp Margarin
* Bol Bol Hindistan Cevizi
* Ceviz İçi
* Yarım Paket Krem Şanti
* 1 Litre + Yarım Su Bardağı Süt
* 1 Su Bardağı Un
* 1 Su Bardağı Şeker
* 1 Paket Vanilya


Hazırlanışı:

Yarım kalıp margarini 1 su bardağı unla kavur. Üzerine 1 lt sütü, 1 su bardağı şekeri ve vanilyayı ekle. Hepsini mixerle çırp.

Başka bir kapta yarım paket krem şanti ile yarım su bardağı sütü karıştır.

Geniş ve derin bir borcama bir sürü hindistan cevizi koy. Dibine yay. Doldur ama havuz gibi. Üzerine muhallebini dök. Muhallebi soğuduktan sonra, krem şantiyi üzerine yay. Son olarak ezilmiş cevizlerinle üstünü süsle. Dolapta beklet. Soğuk soğuk yi.

Tarif için Mia'ya teşekkürler.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder